DIY donut wall

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 13:14

Een donut wall is zoals de naam al zegt een muur vol met donuts. Je ziet de donut wall steeds vaker op kinderfeestjes, babyshowers, bruiloften en andere partijen. Het ziet er superleuk uit en is een echte eyecatcher op het feestje.

Het leuke aan deze DIY donut wall is dat hij heel simpel te maken is en heel gemakkelijk aan te passen is aan weer een nieuw thema zodat je hem jarenlang kunt gebruiken.

Ik heb ervoor gekozen om een kleine donut wall te maken voor 9 donuts, deze plaats je gemakkelijk op tafel. Wil jij hem wat groter geen probleem, het enige dat je nodig hebt is een groter bord en wat extra stokjes.

 

Benodigdheden:

  • Een houten bord in de door jou gewenste grootte
  • Het gewenste aantal houten stokjes of deuvels van ca  7 cm
  • Een sticker (of stift) waarmee je tekst op het bord kunt zetten
  • Decoratie passend bij het thema
  • Potlood
  • Meetlint
  • houtlijm
  • Boormachine

Gebruik je liever geen boormachine dan kun je de donut wall ook maken van pegboard, kijk wel even goed of je houten stokjes/deuvels goed in de gaatjes passen.

 

Stap 1

Maak een evenredige verdeling van de stokjes waar je straks de donuts aan kunt ophangen. In dit geval drie rijen van drie. Boor al deze 9 punten met een boormachine. Let erop dat je niet volledig door het hout heen boort!

 

Stap 2

Sla vervolgens met een hamer alle stokjes in de 9 gaten. Wil je het geheel extra verstevigen? Vul de gaten dan eerst met wat houtlijm, laat dit 3 minuten drogen en sla dan pas de houtjes in de gaten.

 

Stap 3

De leukste stap, decoreren! Versier je bord met letters, lampjes, bloemen etc.

Toch liever een donut wall huren?

Dan ben je bij ons aan het goede adres, want ze zijn bij ons te huur! Er passen 9 grote donuts op de donut wall. Je kunt kiezen uit een witte donut wall met gouden letters of een houten donut wall met zwarte letters.

Huurprijs  €5,- (excl. donuts) 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.