Zeemeermin feestje

Verhaallijn

Diep in de zee woont zeemeermin Sirena samen met haar vader en haar 2 zussen. Vandaag geeft haar vader koning Arthur een groot feest op het paleis voor alle bewoners van de zee. Sirena heeft er heel veel zin in. Vanavond trekt ze haar mooiste parelketting aan speciaal voor het feest. Maar hoe kan dat nu! Haar parelketting is verdwenen. Het is die gemene zeeheks Ursula. Zij heeft de parelketting gestolen. De ketting heeft ze verstopt in een kist en op slot gedaan. Deze enige manier om het kistje open te krijgen is met een sleutel. Kunnen jullie haar helpen om de sleutel te vinden om het kistje weer open te maken, zodat Sirena toch haar ketting kan dragen naar het feest.

 

De kinderen zullen tijdens het feestje  deze verhaallijn volgen. De verhaallijn komt terug in alle spelletjes die de kinderen doen.

Bij elk spel dat de kinderen hebben afgerond krijgen ze een sleutel. Het doel is om door de spelletjes te spelen uiteindelijk alle sleutels te verzamelen.

En dan is natuurlijk de grote vraag: 

Zit de goede sleutel erbij en kunnen de kinderen het kistje met de parelketting openen?!?

Inhoud themakist

In de themakist zit alles wat je nodig hebt om een zeemeermin feestje te geven voor 6 kinderen. Komen er meer kinderen op het feestje? Geen probleem, het aantal kinderen is namelijk  uit te breiden.

Het draaiboek sturen we minstens 7 dagen voor het feestje per mail naar je op. Dat is wel zo handig i.v.m. de voorbereiding.

 

-Draaiboek  met stap voor stap uitleg over het verloop van het feest+ extra tips

-Klembord met opdrachten

-Verkleedkleren: voor elk kind een prachtig jurkje en een zeemeermin diadeem*

-Kledingrek en kleerhangers

-Tafelaankleding: tafelkleed, bordjes, bekers, bestek, decoratie

-Alle benodigdheden voor de 6 spellen

  • prik de staart
  • onderwater parachute spel
  • limbo dans
  • schelpenketting maken
  • staartlopen
  • zoek de schatten

 

-Glittertattoos, bingokaarten, kleurplaten, kleurpotloden, stiften, puntenslijper

-Zeemeermin diploma voor elk kind

-Afspeellijst op YouTube met thema liedjes

 

*Komen er ook jongens op het feestje? Geen probleem wij hebben ook een aantal koning van de zee capes speciaal voor jongens.


Extra's

Wil je jouw feestje nog verder uitbreiden? Dat kan! 

We hebben bijvoorbeeld leuke folieballonnen, een popcornmachine, donut wall en nog veel meer. Kijk op onze extra's pagina voor alle mogelijkheden.

Prijzen

Klik hier voor meer info.